>

Běžný potravinářský konzervant terc-butylhydrochinon vážně oslabuje imunitní systém

WASHINGTON DC (Famous) – Konzervant užívaný běžně v potravinářství známý jako terc-butylhydrochinon (TBHQ) je nebezpečný pro lidské zdraví. Tato látka prokazatelně oslabuje imunitní systém. A to je zásadní informace v době pandemie, kdy je imunitní systém lidí zásadně prověřován nebezpečným virem SARS-CoV-2. TBHQ se přitom používá poměrně běžně ke konzervaci výrobků z masa, ryb a tuku. Autoři recenzované studie z Environmental Working Group varují, aby lidé četli složení výrobků a těm s TBHQ se vyhýbali.

Celý článek je dostupný pouze předplatitelům našich služeb.

Žádost o týdenní přístup zdarma

Zaregistrujte se a my Vám pošleme přístupy k našim exkluzivním článkům na týden zdarma!

Černě ohraničená políčka jsou povinná.




Update cookies preferences