>

Divoké brusinky ruší negativní účinky tučných jídel

LUND (Famous) – Švédští vědci odpovědí Čechům na otázku, proč se ke svíčkové pečeni na smetaně podává lžíce zavařených divokých brusinek. Tyto plody mají totiž unikátní složení a dokážou díky němu vyrušit negativní účinky nasycených tuků na zdraví člověka. A svíčková na smetaně patří k nejtučnějším pokrmům české kuchyně. Švédové holdují tučným jídlům také, brusinky však jedí mnohem častěji než Češi. Divoké brusinky přitom podle vědců z Lundu představují skutečný zázrak v prevenci obezity a chorob souvisejících s konzumací tučných pokrmů.

Celý článek je dostupný pouze předplatitelům našich služeb.

Žádost o týdenní přístup zdarma

Zaregistrujte se a my Vám pošleme přístupy k našim exkluzivním článkům na týden zdarma!

Černě ohraničená políčka jsou povinná.




Update cookies preferences