>

Italku alergickou na mléko zabil veganský zákusek vyrobený z mascarpone

MILÁN (Famous) – Dvacetiletou Italku Annu Bellisariovou loni v lednu zabili provozovatelé milánské cukrárny Mascherpa, kteří do veganských zákusků přidali sýr mascarpone. Tvrdí to italští státní zastupitelé s tím, že studentka trpěla velmi silnou alergií na mléko a několikrát se ujišťovala, že dezert neobsahuje ani stopu po mléčných produktech. Po pozření jediné lžíce dezertu dostala anafylaktický šok a po deseti dnech zemřela. Majitelé cukrárny teď čelí obvinění ze zabití z nedbalosti, podvodného prodeje a prodeje nepravých produktů.

Celý článek je dostupný pouze předplatitelům našich služeb.

Žádost o týdenní přístup zdarma

Zaregistrujte se a my Vám pošleme přístupy k našim exkluzivním článkům na týden zdarma!

Černě ohraničená políčka jsou povinná.




Update cookies preferences