>

Je libo zmrzlinu kaktusovou, zeleninovou, nebo rybí?

TOKIO - Zmrzlináři v letošním parném létě zřejmě neví, jak by přilákali ke svému stánku nové zákazníky a zkoušejí, co se dá. K dostání jsou letos nové druhy lahodných mražených krémů se zajímavými příchutěmi. Opravdovým labužníkům vyšla vstříc výstava v japonském Tokiu, která do třicátého srpna letošního roku nabízí přehlídku těch nejneuvěřitelnějších zmrzlinových příchutí. Podle odborníků je pravděpodobné, že si některé nové zmrzliny, představené v Tokiu, budeme moci koupit už za rok i u nás.

Celý článek je dostupný pouze předplatitelům našich služeb.

Žádost o týdenní přístup zdarma

Zaregistrujte se a my Vám pošleme přístupy k našim exkluzivním článkům na týden zdarma!

Černě ohraničená políčka jsou povinná.




Update cookies preferences