>

Pestrobarevný jídelníček dokáže zatočit s cholesterolem

STANDFORD (Famous) – Čím pestrobarevnější jídelníček je, tím méně hrozí potíže s nebezpečným cholesterolem. Odborníci z Kalifornie tvrdí, že čím více různých druhů barevné zeleniny a ovoce jíme, tím lépe pro naše zdraví. Podle tamních lékařů je důležitější zaměřit se na to, co jíst, než na to, co nejíst. Mnohé potraviny jsou totiž nezbytné a více zdravotních problémů hrozí, když je vynecháme, než když vedle pestrého zdravého jídelníčku občas pozřeme něco nezdravého.

Celý článek je dostupný pouze předplatitelům našich služeb.

Žádost o týdenní přístup zdarma

Zaregistrujte se a my Vám pošleme přístupy k našim exkluzivním článkům na týden zdarma!

Černě ohraničená políčka jsou povinná.




Update cookies preferences