>

Polyfenoly z révy vinné zlepšují střevní mikroflóru, tím snižují cholesterol v krvi a jsou prevencí

LOS ANGELES (Famous) – Každodenní konzumace bobulí z hroznů révy vinné může výrazně snížit hladinu cholesterolu v krvi. A to už za čtyři týdny. Snížením hladiny cholesterolu v krvi se redukuje také riziko onemocnění chorobami srdce a cév, přičemž infarkt a mrtvice můžou být dokonce příhodami smrtelnými. Za blahodárné účinky při konzumaci bobulí révy vinné vděčíme polyfenolům, které jsou v tomto ovoci bohatě zastoupeny. Polyfenoly působí příznivě na střevní mikroflóru, která zase příznivě ovlivňuje metabolismus tuků.

Celý článek je dostupný pouze předplatitelům našich služeb.

Žádost o týdenní přístup zdarma

Zaregistrujte se a my Vám pošleme přístupy k našim exkluzivním článkům na týden zdarma!

Černě ohraničená políčka jsou povinná.