>

Skořice zlepšuje hladinu krevního cukru a je prevencí diabetu typu 2

BOSTON (Famous) – Lidé konzumující pravidelně a ve větším množství skořici, trpí diabetem typu 2 méně často. Je to kvůli látkám obsaženým v kůře skořicovníku. Tyto sloučeniny totiž efektivně omezují kolísání hladiny glukózy v krvi, a především vysokou hladinu krevního cukru. Zlepšují také citlivost buněk vůči inzulínu, který snižuje hladinu glukózy v krvi a řídí její ukládání do tukových zásob. Vědci z Massachusetts prokázali, že konzumace většího množství skořice v pravidelném režimu po dobu tří měsíců zlepší zdravotní stav osob, které jsou těsně před vypuknutím diabetu typu 2.

Celý článek je dostupný pouze předplatitelům našich služeb.

Žádost o týdenní přístup zdarma

Zaregistrujte se a my Vám pošleme přístupy k našim exkluzivním článkům na týden zdarma!

Černě ohraničená políčka jsou povinná.




Update cookies preferences