>

Škrobnaté a sladké zeleniny můžou ohrozit hubnutí

BOSTON (Famous) – Zdravou a štíhlou linii si člověk udrží dobrou životosprávou. Tou se rozumí vyvážená a pestrá strava zahrnující velké množství zeleniny. Chce-li člověk zhubnout, většinou mu lékaři či dietologové doporučí zvýšit příjem zeleniny a ovoce. Nejoblíbenějšími druhy bývají zelený hrášek, zavařená kukuřice a brambory. Jenže právě tyto potraviny obsahují velké množství škrobů a hubnutí ohrožují. Vědci z Harvardu proto doporučují konzumaci těch druhů zeleniny, které obsahují málo škrobu.

Celý článek je dostupný pouze předplatitelům našich služeb.

Žádost o týdenní přístup zdarma

Zaregistrujte se a my Vám pošleme přístupy k našim exkluzivním článkům na týden zdarma!

Černě ohraničená políčka jsou povinná.




Update cookies preferences