>

Strava s nízkým obsahem sacharidů a tuku zvyšuje riziko předčasného úmrtí

BOSTON (Famous) – Západní strava přesycená jednoduchými sacharidy a škroby spolu s nadměrným příjmem nasycených tuků je velmi škodlivá pro zdraví. Vyvolává řadu závažných onemocnění a způsobuje předčasnou smrt. Lékaři to vědí už přes čtyřicet let. Ale drastické omezení obou těchto živin v jídelníčku ke zlepšení situace nevede. Vědci z Harvardovy univerzity prokázali, že strava s výrazně nízkou hladinou sacharidů a tuků zvyšuje riziko předčasného úmrtí také. Ideální pro zdraví je tedy vyvážená strava.

Celý článek je dostupný pouze předplatitelům našich služeb.

Žádost o týdenní přístup zdarma

Zaregistrujte se a my Vám pošleme přístupy k našim exkluzivním článkům na týden zdarma!

Černě ohraničená políčka jsou povinná.




Update cookies preferences