>

Zabijákem srdce je cukr, nikoli tuk

NEW YORK (Famous) – V souvislosti se zdravím srdce a cév se hovoří v poslední době hlavně o omezování konzumace nasycených živočišných tuků. Jenže američtí, britští a švédští kardiologové tvrdí, že se tím podceňuje mnohem větší zabiják oběhové soustavy, který je navíc obsažen v téměř každé potravině – a tím jsou jednoduché sacharidy a především bílý cukr. Nízkotučná dieta, která obsahuje velké množství cukru a dalších sacharidů, riziko onemocnění chorobami srdce a cév nesníží. Navíc zvyšuje hladinu nebezpečného cholesterolu.

Celý článek je dostupný pouze předplatitelům našich služeb.

Žádost o týdenní přístup zdarma

Zaregistrujte se a my Vám pošleme přístupy k našim exkluzivním článkům na týden zdarma!

Černě ohraničená políčka jsou povinná.




Update cookies preferences